Mesajul Zilei de 13 mai 2022 – CĂLĂTORII

Ai extras această carte ca o validare a ceea de deja ştiai: că scopul vieţii tale include călătorii. Poate că eşti chemat(ă) să lucrezi în locuri îndepărtate sau poate că o experienţă de călătorie îţi va schimba viaţa în sensul că ţi-ar putea da o perspectivă uluitoare asupra scopului vieţii tale. Sau, ca un menestrel călător, tu aduci binecuvântare oriunde te duci.

Această carte mai vorbeşte şi despre mişcarea din viaţa ta, cu schimbări aventuroase şi împlinitoare pentru viaţa ta, care au loc pentru tine acum şi în viitorul apropiat. Lăsând în urmă ceea ce este vechi şi păşind către aceste schimbări capeţi sentimentul de semnificaţie şi împlinire pe care ţi l-ai dorit. Vechea stagnare este înlocuită de pasiune pentru proiecte şi relaţii noi.

A treia semnificaţie posibilă a acestei cărţi este că scopul vieţii tale ar putea avea legătură cu tehnologia în special cea legată de computere şi/sau telecomunicaţii. Aceasta poate implica telecomutarea semnalului atunci când lucrezi de acasă prin intermediul unui computer sau poate însemna literalmente că munca ta include programarea, vânzarea de computere sau alte lucruri similare.