Mesajul Zilei de 13 martie 2023 – PURITATEA ŞI SPONTANEITATEA

Arhanghelul Gabriel protejează puritatea și naturalețea din ființa umană. El este cel care ne ajută să ne exprimăm așa cum suntem, cu naturalețe, fără să trebuiască să respectăm anumite șabloane sociale, dar și fără a-i ofensa sau răni pe cei din jur prin manifestări dizarmonioase, considerând că sunt naturale.

Arhanghelul Gabriel protejează copiii mici și de asemenea copilul interior al fiecăruia. El ne călăuzește cu cuvinte pline de dragoste și cu tandrețe pentru a elibera și vindeca acest copil interior.

Arhanghelul Gabriel este îngerul bucuriei. El ne luminează drumul pe calea adevărului și a bucuriei.

SFATURI POSIBILE:

* Este momentul să te manifești liber(ă) și lipsit(ă) de griji, așa cum ești tu dintotdeauna, fără a te formaliza, spontan, asemenea unui copil fericit.
* Respectă copilul din tine și din ceilalți. Compensează carențele din copilăria ta sau a unei ființe apropiate cu bucurii și surprize actuale, care pot vindeca și alina sufletul bolnav. Gabriel abia așteaptă să se joace cu tine / cu voi.
* Bucură-te de această situație. Ea ți-a fost trimisă pentru a-ți aduce bucurie în suflet, acum sau în timp. Gabriel te-a ales, ești demn(ă) de această bucurie.