Mesajul Zilei de 13 noiembrie 2021 – CĂLĂUZIREA SUBLIMĂ CEREASCĂ

În conformitate cu viziunile lui Enoh, arhanghelul Uriel este o genială călăuză cerească. Arhanghelul Uriel este cel care aduce ființelor umane care merită anumite informații profetice. Arhanghelul Uriel ajută mai ales persoanelor al căror suflet arde de iubire și dăruire față de Dumnezeu.
Arhanghelul Uriel oferă o protecție rapidă și eficientă în cazul unor dezastre naturale cum ar fi mari cutremure, incendii cumplite, inundații, uragane etc. Atunci când el este invocat periodic astfel ca noi să reușim să stabilim o legătură privilegiată de prietenie spirituală cu acest arhanghel,devine cu putință să fim avertizați de el prin intermediul unor vise premonitorii, întotdeauna la timp – de regulă cu 7 sau 10 zile înainte ca aceste dezastre naturale să se producă. În felul acesta, dacă luăm în considerare premonițiile și visele semnificative care ne apar, devine cu putință să ne salvăm viața în cazul în care acționăm în așa fel încât să ne punem la adăpost de pericolele pe care astfel de dezastre sau catastrofe pot să le declanșeze.

SFATURI POSIBILE

* Ai o capacitate excepțională de a te dărui necondiționat ființelor dragi și lui Dumnezeu. Sufletul tău poate să ardă de iubire și dăruire față de ceilalți și față de Dumnezeu. Ai grijă săorientezi întotdeauna pasiunile tale intense către Dumnezeu. Aceasta este soluția la problema care te preocupă. Uriel te poate inspira și ajuta în această direcție.

* orice ar fi ești sub protecția arhanghelului Uriel. El îți oferă inspirație, susținere, ajutor în această situație care te preocupă. Ești ghidat(ă) din invizibil. Trebuie doar să recunoști prezența diafană, discretă, a arhanghelului Uriel și să-i mulțumești.

* Este bine să fii prudent(ă) și precaut(ă) în această perioadă. Învață limbajul semnelor. Fii atent(ă) la semnele, uneori de avertizare, pe care le primești de la tot ce te înconjoară. Natura, ființele umane, îngerii, până și obiectele, totul din jurul tău îți trimite semne din lumea concretă și din cea invizibilă. Pune-te sub protecția lui Uriel. El este deja lângă tine. Mesajul este că orice s-ar petrece, beneficiezi de protecția lui Uriel.