Mesajul Zilei de 13 septembrie 2021 – 4 DE PRIMĂVARĂ

Recunoștința este o puternică energie de manifestare în Univers, care te ajută să dansezi cu paşii uşori ai zânelor. Dacă îţi faci timp să spui „mulţumesc” familiei, colegilor, zânelor şi lui Dumnezeu, se creează un flux circular care îţi aduce şi mai multă abundenţă. În fiecare zi, mulţumeşte pentru ceva din viaţa ta. Poţi să o faci cu voce tare sau în rugăciunile tale.

Această carte mai spune că noi motive de sărbătorire vor apărea în curând. Poate că ai nevoie să îţi rezervi un timp pentru evenimente sociale precum nunţi, petreceri de casă nouă, botezuri sau petreceri de sărbătorit un eveniment important sau o promovare.

Un cuplu fericit dansează un dans al recunoştinţei într-un câmp plin de flori. Pe fundal este castelul pe care l-au construit reprezentând abundenţa pentru care au muncit din greu ca să o obţină.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Sentimentul că viaţa este minunată. Mândrie pentru realizările tale. Un sentiment profund de pace şi fericire. O viaţă personală mulţumitoare. O casă nouă