Mesajul Zilei de 14 august 2021 – AJUNGEREA LA MARGINE

SEMNIFICAȚII PRINCIPALE: Curaj, act de credință, depășirea fricii și acceptarea riscului

MESAJUL ORACOLULUI: Să înfrunți necunoscutul e singura alternativă pe care o ai acum dacă vrei să progresezi. Este în regulă să te temi. Dar acum este momentul să îți asumi un risc pe care nu l-ai calculat, să simți bucuria pe când te grăbești să faci un salt înainte bazat pe un act de credință. Spiritul este prezent deci renunță la frică. Ești chemat(ă) să îți exprimi adevăratul sine. Ascultă-ți inima și sufletul, nu mintea. Vino până la marginea prăpastiei și vei descoperi că poți zbura. Trebuie să pășești pe un tărâm care nu îți este familiar ca să îți poți descoperi miracolele.

MESAJ PE RELAȚII: Este înfricoșător să fii foarte intim(ă) cu cineva, să îi permiți să vadă totul la tine, mai ales părțile pe care le-ai ținut bine ascunse. Acum este timpul să îți asumi acest risc și să te lași văzut(ă) – cu adevărat văzut(ă)! Este important să vorbești, să spui ceea ce ai nevoie, să afirmi ceea ce ești și lucrurile la care aspiri. Acum nu este momentul să joci sigur ci să faci un salt înainte, cu credință. Vei fi fericit(ă) că ai făcut-o. Dacă ești în căutarea unei relații se aplică același principiu. Fă un pas către zei și ei îți vor da ceea ce dorești.

MESAJ PE PROSPERITATE: Dacă a fost vreodată momentul să pășești în necunoscut, acel moment este acum. Este momentul perfect ca să îți asumi un mare risc. Necunoscutul este acum singura șansă și dacă mergi până la limită vei descoperi comori dincolo de orice imaginație. Permite curajului să te însoțească, în locul fricilor. Nu trebuie să știi care este forma exactă a ceea ce vei primi. Esența este mult mai puternică iar Spiritul are un felul său de a livra o imagine a prosperității mult mai bună decât ceea ce ai imaginat tu. Fă acest pas. Rezultatele vor fi uimitoare.

MESAJ DE PROTECȚIE: Frica te duce în locuri unde nu ai nevoie să mergi. Majoritatea lucrurilor de care te temi acum sunt o iluzie care pornește dintr-o veche credință care nici măcar nu este adevărată. Acum este timpul să ai curaj. Nu vei fi pierdut(ă) pe mare, nu vei fi în situația să vezi cum altcineva primește ceea ce tu doreai în timp ce tu rămâi singur(ă) și neiubit(ă) – of, toată drama asta! Ești bântuit(ă) de dovezi false care par reale. Cu cât te complaci mai mult în frică, cu atât ea va deveni mai reală. Întreabă-te: cui din mine îi este frică? Și iubește acea parte din tine. Întreabă-te: Asta este adevărat și real chiar acum? Foarte probabil răspunsul va fi ”nu”. Acordă-ți ție însuți / însăți o îmbrățișare. Este în regulă să te temi. Curajul trebuie chemat. În ciuda fricii tale, chiar atunci când simți că nu ai încredere, Spiritul va fi întotdeauna acolo să te prindă să nu cazi.