Mesajul Zilei de 14 decembrie 2022 – NOROCUL ESTE DE PARTEA TA

Luna Nouă în semnul Săgetătorului

Indiferent ce te aşteaptă în viitorul apropiat, probabil te va face să zâmbeşti. Luna nouă în semnul Săgetătorului poate însemna începutul unei perioade mai distractive  după  o perioadă în care nu te-ai simţit în apele tale. Energia acestui semn este aventuroasă şi dispusă să-şi asume anumite riscuri, dar trebuie să fii atent(ă) să nu cazi pradă exceselor, căci, reţine: Roata Norocului continuă să se învârtească, nu se opreşte aici! Această carte te invită să explorezi natura metaforică a vieţii, făcând schimb de idei filozofice cu alte persoane sau doar gândindu-te la propria ta filozofie de viaţă. Poate că a sosit timpul să-ţi schimbi opinia într-o privinţă importantă. De asemenea, cartea îţi poate semnala iminenţa unei călătorii (dacă îţi doreşti aşa ceva). În general însă, mesajul e că indiferent ce se va întâmpla în continuare, viitorul apropiat ţi se va părea un dar, chiar dacă nu e vorba de fapt decât despre o lărgire a viziunii tale asupra lumii exterioare.

O afirmaţie prin care te poţi pune la unison cu mesajul Lunii:

Îmi număr binecuvântările din viaţa mea într-o manieră cât se poate de literală: le notez în scris sau le rostesc cu voce tare.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

* Încearcă să râzi mai mult

*  Este un moment ideal pentru a începe (sau a preda) un  curs.

* Lărgeşte-ţi orizontul intelectual

* Practică intensiv recunoştinţa timp de 1 săptămână notând într-un jurnal, într-un blog sau pe Facebook pentru ce anume te simţi recunoscător.

* Ai atras atenţia cuiva / cineva este interesat(ă) de tine.

Ce te învaţă această carte

Semnul Săgetătorului este un semn al distracţiei, al călătoriilor, al explorării şi al Marii Căutări Cosmice. De asemenea este şi un semn al marilor idei. Energia lui este expansivă, optimistă, norocoasă şi divină. Energia Lunii Noi în semnul Săgetătorului include toate aceste caracteristici, lucru valabil inclusiv pentru această carte (indiferent de momentul când o extragi). Nimic nu este bătut în piatră în cazul Săgetătorului, iar energia optimismului poate atrage tot felul de lucruri bune dacă te conectezi cu ea, aşteptându-te la tot ce poate fi mai bun în viaţa ta.