Mesajul Zilei de 14 ianuarie 2023 – RELAXARE

Relaxarea e importantă pentru sănătatea ta, dispoziţiile şi relaţiile tale, precum şi pentru starea ta generală de bine

Este ușor să te lași prins(ă) în anxietate, griji, stres și gândire paralizată. Viața ta de zi cu zi ar putea fi plină de o multitudine de motive de stres care îți afectează gândurile și te fac să te simți deconectat(ă) de adevărul ființei tale.

Dedicându-ți timp pentru relaxare, construiești o fundație solidă care să te ajute să trăiești o viață mai echilibrată, cu mai puțin stres. Importanța momentelor de respiro este aceea că diminuează tensiunile și anumite probleme de sănătate. Oferă-ți o ”baie spirituală” punând uleiuri esențiale și sare în apa în care te îmbăiezi. aprinzând lumânări, arzând tămâie și dacă este posibili utilizând cristale de cuarț roz și cuarț transparent pentru a intensifica natura vindecătoare a acestei experiențe. Folosește acest timp pentru a fi centrat(ă) și echilibrat(ă). Practicarea unor tehnici de respirație profundă îți poate de asemenea aduce calm și pace. Amintește-ți să respiri profund înainte de a acționa impulsiv conform gândurilor tale, întrucât lucru va aduce aer proaspăt corpului tău şi va uşura anxietatea.

Afirmaţiile sunt un alt instrument extraordinar pentru a te ajuta să te relaxezi și să crești la nivel de corp, minte și spirit. Pe măsură ce faci declarații pozitive, susținătoare ale vieții, în ceea ce te privește, vei vedea tot mai multe manifestări ale acestor afirmații în viața ta. Cere lui Ganesha călăuzire pe calea ta spirituală către expansiune și iluminare, și ai încredere că acum te poți relaxa și bucura de călătorie.