Mesajul Zilei de 14 iulie 2022 – 8 DE IARNĂ

Ideea că eşti prins(ă) fără scăpare în situaţia curentă este una falsă. Nu îţi lăsa ego-ul să te convingă că eşti lipsit(ă) de putere. Ai tot ce îţi trebuie ca să ieşi din situaţia care nu îţi convine. Cu claritate şi hotărâre, spune-ţi că vei avea viaţa pe care ţi-o doreşti. Crezi în tine însuţi / însăţi!

Schimbările necesită angajament iar asta înseamnă să faci o alegere reală pentru a îmbunătăţi situaţia. Dacă ţi se pare dificil să te concentrezi, roagă-L pe Dumnezeu, îngerii şi zânele să îţi trimită semne care să te ajute să faci un plan. Asumă-ţi responsabilitatea pentru viaţa ta, acum!

Zâna din imagine stă pe un sloi de gheaţă şi se simte  ca prinsă într-o capcană. Totuşi, distanţa de la insula ei de gheaţă până la următoarea este foarte mică, iar ea ar putea face cu uşurinţă acest pas. Senzaţia ei de a fi prizonieră neajutorată este doar  o iluzie.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Iluzia de a fi prins în capcană. Nevoia de recuperare a puterii personale. Nu crezi în tine.