Mesajul Zilei de 14 mai 2022 – MIŞCARE ENERGICĂ

”Fii focalizat(ă) pe scopurile și intențiile tale supreme în toate activitățile de zi cu zi, pentru a putea crea o transformare reală. Ganesha dansând reprezintă o formă de mișcare și activitate blândă dar foarte focalizată”

Ești într-o fază de dezvoltare și schimbare. Ganesha îți arată că ai opțiunea și spațiul de respirat necesare pentru a merge din nou înainte cu planurile și activitățile tale.
Ai acces la un nivel înalt de energie și mișcare care te propulsează înainte pentru a-ți realiza scopurile. Vibrația acestei energii este astfel încât ai putea descoperi că scopurile tale sunt atinse cu mai mare viteză.. Te poți aștepta să fii foarte ocupat(ă). Ai încredere că vei avea entuziasmul și energia pentru acest timp al acțiunii care te așteaptă.
În această mișcare, Ganesha exprimă emoțiile în mod fizic, unind corpul cu spiritul. Energia acestei cărți generează un sentiment de siguranță în legătură cu scopurile tale și curând vei vedea că toate lucrurile care te distrăgeau au fost înlăturate și te poți dedica sarcinilor tale cu deplină concentrare, determinare și voință. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-ți să realizezi mult într-un interval scurt de timp.
Ganesha te avertizează că un proiect la care lucrezi s-ar putea încheia curând. Există ceva mult mai stimulator și mai inspirator care îți va ieși în cale curând.
Acum chiar nu te poate opri nimic deoarece debordezi de energie și idei și abia aștepți să termini o sarcină pentru a
începe alta. Pentru a capitaliza această energie, este important să te asiguri că activitățile tale sunt centrate pe scopurile tale extinse și că investești în lucrurile potrivite la timpul potrivit. De asemenea, asigură-te că înainte de a trece la următoarea sarcină, ai terminat-o pe cea precedentă. Acesta este un timp orientat pe acțiune. Începe să te angajezi în cele mai bune oportunități disponibile.