Mesajul Zilei de 14 mai 2024 – DRAGONUL DE PĂMÂNT ŞI FOC

Lucrează cu tine la curăţarea liniilor de forţă magnetică 5-dimensionale

DESPRE: Este o carte a serviciului, deoarece dragonii 4- dimensionali maro cu portocaliu, de pământ şi foc, ne cheamă acum să-i ajutăm să cureţe şi să lumineze noile linii de forţă magnetică pe frumoasa noastră planetă.

Liniile de forţă magnetică originale se numeau liniile dragonilor, deoarece ele erau întreţinute de dragonii din vechime. Acum, un sistem magnetic 5-dimensional este plasat deasupra Pământului pentru a transporta energia aurie Hristică şi a pregăti planeta pentru noua Eră de Aur. Dragonii de pământ şi foc se mişcă printre aceste linii creând o cale de lumină prin care curg frecvenţele înalte ale iubirii.

CĂLĂUZIRE: Invocă aceşti dragoni cu smerenie şi simte puterea portocaliului înflăcărat al focului combinată cu maroul pământului. Întinde mâna ca să atingi dragonii. Apoi vizualizează Pământul traversat de linii încrucişate de lumină aurie. Imaginează-ţi aceşti dragoni ancorând energia Hristică aurie oriunde există locuri sacre pe glob. Plasează mental o flacără aurie în fiecare dintre aceste portaluri sacre până când simţi planeta luminându-se.

Oriunde ai merge, pe jos sau cu maşina, cere magnificilor dragoni de pământ şi foc să călătorească pe linile de forţă magnetică de dedesubtul tău, să-ţi aducă Lumina Hristică pentru ca şi tu să o poţi apoi redistribui unde este cea mai mare nevoie.

Când dai, primeşti. Dragonii de pământ şi foc vor ilumina provocările de pe drumul care ţi se deschide în faţă şi de îndată ce i-ai conştientizat, le vor dizolva. Asta îţi va îmblânzi calea şi îţi va permite să păşeşti uşor în rolul tău de maestru al noilor abordări ale Erei de Aur.