Mesajul Zilei de 14 martie 2022 – COSMOSUL

ALIAT: Cosmosul apare întotdeauna ca Aliat, niciodată ca Provocare. Creativitatea sub toate formele ei este reprezentată de Cosmos. Acesta este un semn să îți plasezi atenția pe proiecte creative…. pentru că vor avea succes. Amintește-ți că întreaga viață este creativă iar tu ești un co-creator al Divinității.

Cosmosul mai reprezintă și principiul infinitului și vastitatea schimbului energetic al conștiinței care influențează toată materia vie. Acest lucru ne învață că orice intenție ne punem este de fapt contagioasă și are puterea de a-i influența pe ceilalți. Suntem interconectați la nivelul energetic cel mai profund astfel încât nu se poate să nu avem efect asupra altora – de la nivel individual și până la nivel global.

Acesta este un semn care îți amintește să te deschizi fântânii creativității din interiorul tău și să fii conștient(ă) de gândurile și acțiunile tale: ambele îți influențează lumea exterioară. Cel mai important este să continui să acționezi în direcția scopului tău deoarece Cosmosul răspunde perfect pentru a-ți manifesta Destinul. Așteaptă-te să fii inspirat(ă) și să îi atingi pe ceilalți în mod semnificativ cu tot ceea ce creezi!