Mesajul Zilei de 14 septembrie 2021 – CÂTE UN PAS PE RÂND

Această carte spune că tu ai un vis mare dar probabil nu știi cum să îl faci să devină realitate. Unicornii vor să știi că poți face ca visul tău să se împlinească dacă te concentrezi pe a-l realiza pas cu pas. Dacă vei face câte un singur lucru pe zi legat de visul tău, el se va împlini mai repede decât te aștepți!

Poți face pași mici pentru îndeplinirea oricărui proiect. De exemplu indiferent dacă ai nevoie să scrii un raport sau să faci curățenie într-o cameră te poți concentra pe câte o pagină pe rând, respectiv pe câte un colț din încăperea respectivă. Nu te gândi la proiectul în ansamblu, concentrează-te doar pe bucățica la care lucrezi acum. Apoi, odată ce ai terminat acea pagină sau acel colț, te poți gândi la următoarea pagină sau la următorul colț. Poți chiar să planifici pe un calendar câte pagini (sau colțuri) vei termina ca să te ajute pe termen lung.

Abordarea lucrurilor pas cu pas este calea secretă spre succes. Vei fi uimit(ă) cât de multe poți face dacă faci progrese lente și constante.

Acordă-ți un moment ca să te gândești la proiectul tău sau la visul tău. Imaginează-ți-l deja împlinit și observă cum te simți în corpul tău și în inima ta. Apoi întreabă-ți îngerii ”ce pas trebuie să fac acum, pentru a ajuta lucrurile să se întâmple?” Observă orice gânduri, sentimente, cuvinte sau imagini care îți vin. Dacă primeșți un mesaj puternic să acționezi într-un mod pozitiv, fă-o.

Amintește-ți că orice treabă sau orice vis măreț pot fi împlinite dacă le împarți în pași mici și le iei pe rând