Mesajul Zilei de 14 septembrie 2022 – ASCULTĂ-ŢI SENZAŢIILE INTUITIVE

Îngerii tăi vor ca tu să știi că primești mereu mesaje divine chiar și atunci când nu le observi. Majoritatea acestor mesaje vin prin intermediul simțurilor tale fizice și/sau emoționale deoarece corpul tău este extrem de sensibil la energii subtile. Uneori s-ar putea să nu îți înțelegi sentimentele și totuși ele au mereu o înțelepciune pură și precisă.

Ai primit această carte pentru că ți-ai pus o întrebare la care corpul tău ți-a răspuns deja prin senzații fizice și trăiri emoționale. Ești îndemnat(ă) să ai încredere în ceea ce simți și să acționezi fără întârziere în conformitate cu asta. Cere îngerilor să te protejeze și să te călăuzească, iar ei vor face asta prin intermediul intuițiilor tale.

Cum tu oferi citiri psihice sau vindecări altora, știi că primirea mesajelor angelice nu poate fi blocată. Mereu simți și gândești, iar acestea două sunt modurile principale în care îngerii transmit mesaje pentru clienții tăi. Spune clienților tăi ce simți și gândești pe parcursul sesiunilor de terapie, deoarece aceste mesaje sunt menite pentru a fi împărtășite.

PAȘI DE URMAT:

Observă orice tensiuni din corpul tău, pentru că ele sunt un semnal că mușchii reacționează la energiile gândurilor și emoțiilor tale (sau ale altora). Închide ochii și imaginează-ți că porți o discuție cu aceste zone tensionate din corpul tău. Întreabă mușchii ”de ce sunteți încordați?” Ascultă răspunsul care vine ca un gând, o senzație, sau chiar cuvinte și viziuni. Corpul tău îți va spune cum reacționează la munca ta, la relațiile tale, la prietenii tăi și la oricare alte zone ale vieții tale. Ai încredere în înțelepciunea corpului tău!