Mesajul Zilei de 16 aprilie 2021 – MAESTRUL CONTROLULUI

ALIAT: Maestrul Controlului are legătură cu detaliile. Privește cu atenție și acordă importanță și celor mai mici elemente care îți ies în cale. În aceste detalii, nu în lucrurile mari, vei găsi frumusețea și perfecțiunea uimitoare, din tot ce observi.
Acest aliat este de partea ta pentru a-ți arăta semnificația mai profundă a tot ce se desfășoară în viața ta și el îți amintește că fiecare moment contează. A fi prezent(ă) în momentul de față, a observa lucrurile mărunte, te va duce la manifestarea binelui suprem și a celor mai mari dorințe ale tale. Gesturile mari sunt pentru alte momente. Acum contează doar acțiunile cele mai mărunte.

PROVOCARE: Când Maestrul Controlului îți apare ca provocare, te avertizează să îți observi situația cu discernământ și claritate. Este timpul să vezi defectele din fundația pe care tu și alții ați construit-o sub tine. Se pare și că te lași prea furat(ă) de detaliile visului tău, când de fapt este timpul să îl încredințezi divinității. Poate că îți faci prea multe griji în legătură cu trecutul sau cu viitorul, uitând că visul este creat în timpul Acum. Adesea Maestrul Controlului îți aduce o avertizare pentru a citi clauzele scrise mărunt sau a fi atent(ă) la agendele ascunse când lucrezi cu alții.
Nu îți face griji – oricare ar fi provocarea ta curentă, lucrurile se pot rezolva de îndată ce vei cultiva detașarea și vei avea încredere că se va avea grijă de toate detaliile, de îndată ce le încredințezi divinității. Universul are un mod misterios de auto-corectare atunci când ieși de pe propria ta cale.