Mesajul Zilei de 15 august 2023 – MERGI PÂNĂ LA CAPĂT

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Rezistență, putere, termen lung

MESAJUL ORACOLULUI: Pentru a da viață visului tău, trebuie să gândești pe termen lung și să nu dai atenție fluctuațiilor din timpul experienței tale. Bucuria și dezamăgirea se amestecă cu oportunitățile, așa că nu este nevoie să te temi de obstacolele ocazionale. Viața nu este un sprint. Această carte îți amintește că ai rezistență, putere și tenacitate care să te poarte de-a lungul drumului. Numai autenticitatea ta te va menține aliniat(ă) cu energia miracolelor. Ceea ce este pentru tine nu îți va fi luat niciodată. Amintește-ți asta!

MESAJ PE RELAȚII: Fie ai, fie atragi către tine, o relație care va rezista testului timpului. La bine și la rău, cum treci prin suișuri și coborâșuri, și chiar te încrâncenezi, te frângi și apoi revii într-o nouă creștere, ești binecuvântat(ă) cu puterea regenerării. Armonia nu înseamnă că nu va exista niciodată vreo notă cântată greșit, ci că relația este marcată de rezistență și dedicație în general. Un nou cântec poate fi scris, un nou instrument poate fi acordat, iar simfonia iubirii va continua să cânte. Ascultă cu inima. Nu-i așa că e magnific?

MESAJ PE PROSPERITATE: Cele mai prețioase vise ale tale nu sunt despre răsplată instantanee ci despre prosperitate durabilă. Acesta este momentul ca să gândești pe termen lung și să te angajezi în acțiune continuă. Vei experimenta creșteri de momentum pe măsură ce vei transforma fluxul în mișcare înainte, lentă și constantă. Eforturile tale, ideile și munca susținută pot duce acum la bogății mai mari decât ți-ai putea imagina. Întreține focul astfel ca un flux neîntrerupt de energie să fie disponibil pentru a te susține în toate fazele manifestării. Fii sigur(ă) că ești în locul potrivit acum.

MESAJ DE PROTECȚIE: Simți că ai rătăcit prin deșert de o veșnicie și nimic nu s-a întâmplat? Când te gândești la imaginea unui deșert, te gândești la buze arse, piele bronzată și miraje – dar este mai mult decât atât. Printre nisipurile fierbinți sunt creaturi cu spirit optimist, piele tare și voință să îngroape apa adânc în pământ ca apoi să poată prospera. Este un timp de dezvoltare a abilităților de supraviețuire și a optimismului. Înveți cum să îți conservi puterea, iar în această perioadă de relativă austeritate este înțelept să fii selectiv(ă) cu direcțiile în care îți expandezi energia. Ascultă chemarea sufletului tău pentru că nu te va părăsi niciodată. Acum este momentul să lași deoparte ceea ce nu este important.