Mesajul Zilei de 15 februarie 2022 – RINGUL ZÂNELOR

RINGUL ZÂNELOR VORBEȘTE
Sunt o zână – și da, rolul meu este să creez o lume în creștere – dar în lumea mea totul se schimbă. Copacii sunt în pericol să fie tăiați din rădăcini, animalele pleacă iar florile și firele de iarbă au încredere în mine să le învăț cum să reziste, să supraviețuiască și da, să prospere chiar și în aceste circumstanțe sumbre! Deci, deși pare amuzant, pare că noi montăm un spectacol, de fapt noi învățăm cum să ținem ființele sălbatice libere și în siguranță atunci când apar mașinăriile. Nu vom renunța niciodată la locurile noastre sălbatice și ne vom antrena și vom învăța și ne vom înțelege dușmanul și vom face tot ce trebuie ca să ne salvăm prietenii! Cei care își schimbă forma ne ajută să evoluăm – și vă asigurăm că și voi trebuie să evoluați și să învățați noi abilități – pe care apoi să le antrenați practic – ca să deveniți capabili să trăiți în această lume a schimbărilor. Nu rămâneți leneși și sedați și nu vă complaceți – simțiți emoția de a vă antrena, de a deprinde noi abilități și practici, până când vă vor durea mâinile, picioarele și ochii! Atunci somnul și hrana voastră vor fi pe deplin câștigate – exact ca ale noastre!

DESPRE RINGUL ZÂNELOR
Oare aceste zâne se joacă cu simpatice animale de companie – sau sunt ele luptători neînfricați pentru libertate, care deprind abilități noi? Chiar și asemenea creaturi, atât de dulci și adorabile, trebuie să învețe noi abilități. Ele trebuie să învețe cum să antreneze pe alții astfel încât să poată merge să îi învețe pe cei tineri abilitățile de care vor avea nevoie în lumea în schimbare în care trăim. Această zână lucrează cu cei care își schimbă forma, iar aceștia iau forme diferite pentru a îi testa abilitățile și pentru a îi cere să profite de ocazie și să ia în serios dezvoltarea unor abilități importante pentru viață. Când acest circ se reunește, poate părea amuzant – și simplu – o broască sare, o zână se așează pe un scaun micuț și un ”leu” se joacă cu un ”dușman” prietenos sub forma unui șoarece – dar tot ce învață ei astfel este vital pentru educația lor și pentru propria lor linie ancestrală, în viitor. Va fi amuzant, distractiv și da, pare simpatic – dar dincolo de suprafață este o intenție foarte serioasă cu privire la ceea ce se întâmplă aici, pe tărâmul de antrenament al zânelor!

DIVINAȚIE
Înveți noi abilități, avansezi în talentele tale, îți ascuțești simțurile și reacțiile, disciplina și structura. E foarte posibil să urmezi un curs, să studiezi și chiar să primești recunoaștere într-un domeniu la care aspiri cu dorință. Va veni și un examen, o foarte importantă testare a cunoștințelor tale. Teste de colegiu sau universitate, o serie de interviuri pentru a evalua cât de potrivit(ă) ești pentru o anumită sarcină, un anumit rol, o anumită vocație. Trebuie să îți actualizezi și să îți împrospătezi abilitățile existente pentru că lucrurile s-au schimbat, se schimbă și vor continua să se schimbe. Acest lucru te va emoționa și îți va da curaj și vei descoperi bucurie și scop în învățarea noilor abilități! Cursurile vor avea legătură cu sănătatea holistică, magia, ritualurile sau vrăjile, sensibilitatea și starea de alertă, munca legată de mediul înconjurător sau finanțe, economii și investiții. Cu cât devii mai flexibil(ă) în aceste domenii, cu atât mai uimitoare va fi viața ta de zi cu zi. Antrenează-te, muncește mult și ține capul sus! Curând vei avea șansa să demonstrezi de ce aceste noi abilități sunt atât de vitale și importante pentru mult mai multe persoane, nu doar pentru tine!