Mesajul Zilei de 15 iulie 2021 – ABUNDENŢĂ INFINITĂ

Această carte te reasigură de faptul că, pe măsură ce te concentrezi pe ideea de a servi și îți folosești călăuzirea interioară, nevoile tale beneficiază de atenție. Cu cât te debarasezi mai mult de griji și ai încredere în abundența universului, cu atât mai repede va curge spre tine fluxul abundenței. Amintește-ți mereu că rugăciunea și sentimentele pozitive îmbunătățesc situațiile în timp ce grijile înrăutățesc totul. Poți să îți lași toate grijile în seama lui Dumnezeu și a îngerilor, spre vindecare.

Abundența vine spre tine în moduri neașteptate, deci nu este nevoie să cheltuiești timp și energie încercând să ghicești cum vor fi satisfăcute nevoile tale. În schimb, dedică-ți acțiunile și gândurile urmării vocii tale interioare. Acesta este managerul și partenerul carierei tale și totodată vocea rugăciunilor care au primit răspuns. Toate rugăciunile sunt auzite și primesc răspuns; ascultă mai ales răspunsul pe care îl primești sub formă de intuiție.

Păstrează viziuni și sentimente pozitive în legătură cu faptul de a avea siguranță financiară. Afirmă că acesta este adevărul tău, chiar acum. Vezi-te și simte-te susținut(ă)… și chiar așa și este! Ți se vor da instrucțiuni specifice despre cum să activezi răspunsurile la întrebările tale. Este esențial să îți faci timp să asculți această călăuzire interioară și apoi să acționezi asupra ei fără întârziere sau ezitare.