Mesajul Zilei de 15 iulie 2022 – MUNCĂ ÎN ECHIPĂ

Situația care te preocupă se va rezolva cu ajutorul altor persoane. Trebuie să faci și tu parte din echipă pentru a ajuta să se rezolve în cel mai bun mod posibil. Lucrul în echipă înseamnă că toată lumea împărtășește și munca și distracția.Și mai înseamnă să te gândești simultan și la sentimentele celorlalți și la scopurile grupului.

Această carte îți cere să fii un bun jucător de echipă. În primul rând să fii deschis(ă) la a cere ajutor altora. În al doilea rând, când alți oameni încearcă să te ajute… să îi lași! Pentru că e în regulă să primești ajutor de la alții. (Și nu uita să mulțumești celor care te-au ajutat). În al treilea rând, va trebui să oferi la rândul tău ajutor altora. Astfel toți vor ajuta pe toți. O echipă poate face mult mai mult decât o singură persoană.

Poate că ai tras această carte și pentru că unicornii văd că ai beneficia de practicarea unui sport de echipă. Dacă acesta este cazul, ei te vor ajuta să găsești o echipă minunată cu o activitate care se potrivește intereselor și abilităților tale. Sporturile de echipă aduc beneficii care te ajută și în alte zone ale vieții tale precum legarea de noi prietenii, exercițiile fizice,plimbările în aer liber și bucuria victoriei și reușitelor.

Amintește-ți că formezi o echipă și cu îngerii tăi. Când ai nevoie de ajutor într-o anumită privință gândește doar ”îngeri, ajutați-mă cu asta!” și ei vor trece la treabă imediat.