Mesajul Zilei de 15 iunie 2023 – FANTOMELE FLĂMÂNDE

ALIAT: Când Fantomele Flămânde apar în drumul tău ar putea să nu pară de la bun început aliați pentru că ele reprezintă focalizarea constantă asupra trecutului și dorința devoratoare de a cunoaște viitorul care îți fură de fapt prezentul. Dar de fapt ele sunt ”la post” pentru a te avertiza asupra lucrurilor obsesive și a dependențelor: ele sunt maestre în a pune sub lupă comportamentele repetitive.
Mesajul este să examinezi dacă nu cumva faci mereu și mereu aceleași lucruri, așteptând rezultate diferite. ”De data asta va fi altfel” și ”Am situația sub control” sunt declarații false și un semn de negare a adevărului.
Acum este timpul să renunți la acest mod de a gândi. Abandonează-te voinței tale, vieții tale, dorințelor inimii tale și tuturor lucrurilor care te leagă de divinitate. Ordinea în lumea ta va fi restabilită.
Fantomele Flămânde aduc înțelegere cu privire la distracțiile vieții care te seduc făcându-te să uiți ce vrei cu adevărat. Ele îți cer să devii conștient(ă) că ceea ce vor alții și ceea ce societatea spune că te va face fericit(ă) nu este neapărat cea mai bună opțiune pentru tine.
Nu te lăsa păcălit(ă) de aparențe exterioare. Nu tot ce strălucește este aur – sau cel puțin nu pentru TINE. Privește dincolo de poleială și vei găsi adevărata substanță a vieții tale. Nu meriți mai puțin de atât.

PROVOCARE: Când Fantomele Flămânde apar ca provocare este un semn că te-ai abandonat fricii de lipsuri care îți șoptește mereu în ureche că vei eșua. Indiferent ce ai intenționat, ai rămas prea mult în starea de a dori. Dorința și tânjirea au devenit starea permanentă a minții tale.
Îți compari experiențele cu ale altora? Le invidiezi succesul? Te judeci pe tine numai după realizările materiale? Te temi că niciodată nimic nu va fi suficient și că niciunul din visele tale nu va deveni realitate? Poate că începi să mănânci, să cumperi, să muncești sau să bei într-un mod compulsiv pentru a-ți distrage atenția.
Renunță la ideea de lipsuri și acceptă lucrurile așa cum sunt: perfecte, din abundență, expresii semnificative ale Divinității. Pentru Fantomele Flămânde niciodată nu pare să fie destul pentru că singura experiență pe care o cunosc ele este sărăcia. Nu este treaba ta să le hrănești. Ele își vor pierde puterea de a te hăitui. Ai încredere în abundența Spiritului.