Mesajul Zilei de 15 octombrie 2021 – DESCHIDE-ŢI INIMA

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Îngerii te încurajează să îți deschizi inima acum. Legăturile emoționale și dezamăgirile pe care le-ai avut în trecut ți-au creat bariere în jurul energiei inimii tale. Acestea opresc oamenii să vină în viața ta și stau în calea experiențelor tale de iubire.Este important să realizezi că trecutul nu mai există iar puterea ta stă în prezent. Tu îți poți simți inima frântă, însă ea este întreagă și tot ce ai de făcut este să îți aduci aminte că în cele din urmă TU EȘTI IUBIRE.

INTEPRETARE DETALIATĂ: Ai acum ocazia să iubești și să fii iubit(ă). Această carte aduce experiențe pozitive de iubire și chiar romantice în viața ta pentru ca tu să te simți din nou împlinit(ă). Ești un spirit romantic de modă veche iar lucrurile mărunte sunt cele care contează pentru tine. Dacă profiți de această oportunitate ca să îți deschizi inima și să lași iubirea să intre, te vei liniști și vei avea parte de romantism și de o relație pozitivă și echilibrată. Îngerii vor să știi că ești în siguranță să iubești și să ai încredere în orice relație nouă sau în relația romantică existentă în acest moment în viața ta.

ARHANGHELUL CHAMUEL: Numele lui Chamuel înseamnă ”Cel care Îl vede pe Dumnezeu” iar el este îngerul iubirii. Aura sa are culori pure de alb și rubiniu iar misiunea sa este să ne ajute să vedem ocaziile pe care le primim ca să iubim. Atunci când apare într-o citire poate însemna o legătură cu un suflet pereche sau o relație. Ne ajută să ne bucurăm de cei pe care îi iubim și ne ajută să simțim pace față de misiunea noastră, aceea de a fi fericiți și împliniți.