Mesajul Zilei de 15 octombrie 2022 – DIHORII FLUTURI

DIHORII FLUTURI VORBESC: Ai trecut printr-o perioadă de mari provocări și dificultăți. Acum te simți vulnerabil(ă) și neexperimentat(ă). Poate că ai crezut că nu supraviețuiești să apuci această zi. Dar acum ești aici și îți usuci aripile nou răsărite la lumina soarelui. În acest moment, doar pentru acest moment, fii conștient(ă) că nu ai nimic de făcut decât să accepți semnificația schimbării pe care ai modelat-o pentru tine. Te-ai schimbat. Ești reînnoit(ă). Ai trecut un mare test. Și acum ai renăscut. Este o perioadă periculoasă dar acum ești protejat(ă) din plin.Vor fi santinele care ne vor alerta cu privire la necesitățile tale și tu vei avea timp să lași să crească aceste aripi și să înveți cum să le folosești. Deocamdată acordă-ți timp, respiră noul aer și gustă dulceața vieții.

DESPRE DIHORII FLUTURI: Fluturele este simbolul suprem al transformării. Dihorul este neîncrezător, agitat și respinge pe cei care i-ar face rău. Această combinație stranie te menține în siguranță în această perioadă vulnerabilă în care dezvolți noi puteri. Fiindcă în timp ce renaști ai nevoie de protecție iar ei se vor asigura că ești în siguranță în acest moment de pericol. Ca ființă care locuiește într-o formă, apoi intră într-un timp de liniște și apoi răsare, fluturele este simbolul eului schimbător care într-un fel este tot același care era înainte. Transformarea fluturelui este o călătorie eroică prin elemente, prin dizolvarea sinelui, aparenta distrugere a formei și strădania de a se elibera ca să zboare. Nu este ușor pentru fluture să iasă din cocon. Acest lucru implică trecerea printr-o zonă de tranziție care este strâmtă, exact cum se întâmplă și cu un copil în momentul nașterii, iar sângele lui verde este pompat și stors în aripile lui încă neîncercate. Dar fără acest proces de restricție și tranziție în care trebuie să se lupte cu ceva care i se opune, nu ar putea supraviețui pentru că nu ar putea să zboare.
Dacă ai vedea un fluture chinuindu-se să iasă din cocon ai putea simți milă pentru el și poate ai dori să distrugi coconul pentru a ajuta minunata ființă să se elibereze. Dar dacă faci asta, aripile lui nu vor avea niciodată forța necesară ca să zboare pentru că sângele nu îi va fi ajuns în aripi iar acest lucru este ceea ce îl ajută să zboare. Deci, înțelegi că noi toți trebuie să trecem la un moment dat prin perioade de restriște ca să fim apoi capabili să zburăm

DIVINAȚIE: Te-ai schimbat și ești într-un nou stadiu, în care ai foarte puțină experiență. În timp ce sărbătorim transformarea ta, te supraveghem – astfel că îți trimitem aceste alerte, pentru a stabili granițele unde îți pui picioarele după ce îți revii din zguduirea noii nașteri și îți stabilești direcția.Vei fi protejat(ă) în aceste momente vulnerabile. Nu te vei întoarce. Nu te poți întoarce în pântecul dinaintea nașterii. Nu poți să te întorci în starea de somn. Nu mai poți fi cum ai fost pentru că ai învins mormântul coconului și ai renăscut în această viață. Ești iubit(ă) iar noi sărbătorim ceea ce ai devenit.