Mesajul Zilei de 16 august 2023 – EVITĂ ALERGENII

O problemă de sănătate este cauzată sau exacerbată de o reacție alergică. Verifică-ți mai întâi alimentația, deoarece adesea aceasta include substanțe la care suntem alergici. O vizită la un alergolog te-ar putea ajuta să identifici substanța respectivă.
După ce ți-ai investigat alimentația, verifică alergenii din mediu, din casă sau comunitate. Tu (sau persoana despre care întrebi) ești foarte sensibil(ă) și ai nevoie să fii atent(ă) la aceste reacții alergice. Sistemul imunitar al corpului tău răspunde în modurile potrivite și de tine depinde să elimini substanțele toxice iritante. Cere ajutor Arhanghelului Rafael pentru a face alegeri sănătoase, pentru a reduce pofta de substanțele care îți provoacă alergii, detoxifierea casei sau mutarea într-o altă casă, într-o zonă cu mai mult aer curat.

SEMNIFICAȚII SPECIFICE POSIBILE:
* Predă dependențele lui Dumnezeu și Arhanghelului Rafael pentru a fi vindecat(ă) de ele
* Aderă la un program (de genul Alcoolicilor Anonimi) pentru a te vindeca de dependențele care îți creează alergii
* Este timpul să te muți într-un mediu mai sănătos
* Cumpără un purificator de aer pentru casă și birou
* Asigură-te că pernele și cuverturile de pe pat nu conțin alergeni precum pene, acarieni sau praf

RUGĂCIUNEA MEA
”Dragă Arhanghele Rafael, te rog să mă ajuți să identific și să evit alergenii care ar putea fi toxici pentru sănătatea și fericirea mea. Ajută-mă să poftesc numai la alimente și băuturi sănătoase”