Mesajul Zilei de 16 februarie 2021 – COMPETIŢIE

Aceasta este o perioadă de conflicte şi provocări, pur şi simplu. Oricum ai privi-o, confruntarea şi dezacordul se află la orizont. Ceilalţi nu sunt de acord cu tine sau nu văd lucrurile din perspectiva ta şi nu intenţionează să coopereze cu tine în niciun fel. Acest lucru se poate transforma în acţiuni serioase precum conflicte în justiţie, procese de divorţ şi negocieri de contracte, sau poate fi doar o simplă neînţelegere cu partenerul de viaţă, cum ar fi discuţia despre capacul ridicat de la toaletă. Oricare ar fi problema, nu există o rezolvare simplă sau imediată. Ai atras un oponent puternic, deci pregăteşte-te să faci faţă.

Totuşi, asta  nu înseamnă că astfel de scenarii combative sunt tot timpul un lucru rău. Ghizii Războinici sunt prezenţi pentru a te lumina asupra beneficiilor pe care ţi le aduce confruntarea cu alţii. Competiţia scoate tot ce este mai bun din tine şi îţi descătuşează pasiunea şi angajamentul în ceea ce crezi. Îţi dezvoltă puterea şi te împiedică să te victimizezi sau să fii manipulat(ă) de alţii şi de asemenea te învaţă să îi respecţi pe ceilalţi şi să nu le impui cu nepăsare voinţa ta. Ghizii tăi Războinici sugerează că, atunci când ai lupte cu alţii, este cel mai bine să lupţi cinstit şi să înveţi din conflict. Nu concura doar ca să îţi descarci furia. Luptă pentru progres şi o mai bună înţelegere pentru toţi cei implicaţi decât să devii dificil(ă) în încercarea de a face lucrurile să iasă cum vrei tu.

Ascunse în drama bătăliei şi competiţiei sunt seminţele adevăratei înţelegeri şi compasiuni. Cei mai buni războinici spirituali încearcă întotdeauna să obţină soluţii de tip win-win (=din care ambele părţi au de câştigat). Ghizii tăi Războinici sugerează să îmbrăţişezi bătăliile care îţi sunt la îndemână pentru a-ţi găsi puterea şi a tinde să creşti. Du o luptă bună cu adversarii tăi, dar roagă-te să învingă Dreptatea Divină, nu doar viziunea ta personală despre dreptate. Mesajul lor: „Luptă cinstit, dar cedează atunci când greşeşti”.