Mesajul Zilei de 16 februarie 2023 – GRILA PĂMÂNTULUI

Frăţie

Ideea pământului ca formă geometrică poate fi urmărită de-a lungul istoriei până cel puţin în epoca Greciei antice. Indienii Sioux numeau pământul grila creaţiei. Pământul a fost de asemenea numit grila lui Gaia şi pânza galactică. Această noţiune este asociată cu geomanţia, cu liniile ley şi cu teoria unificată a câmpului.  Geometria grilei pământului este un dodecaedru  şi încorporează ideea de frăţie, comunitate şi inconştientul  nostru colectiv. Vortexurile de energie şi locurile sacre abundă acolo unde aceste energii se intersectează.

Dacă aţi ales această carte, sunteţi îndemnaţi să vă uitaţi la modul în care energia se mişcă şi să observaţi punctele alegerilor din vieţile voastre care vă amplifică sau vă diminuează energia. Ceea ce simţiţi vă aduce la întregul vostru potenţial şi în locul unde se întâmplă acest lucru. Pe măsură ce acţionaţi în frăţie cu umanitatea, se creează comunitatea. Există unele locuri în care vă simţiţi confortabil şi altele care par a vă seca de putere. Atunci când vă alegeţi o casă pe planetă şi în comunitatea la care doriţi să luaţi parte, vă activaţi locul în grila pământului şi găsiţi rezonanţa cu spiritul locului. Înfrăţirea cu indivizi care au o percepţie asemănătoare cu a voastră poate fi privită ca grilă a comunicării care vă conectează cu ajutorul călătoriilor sau prin intermediul tehnologiei exact la lucrurile pe care trebuie să le învăţaţi şi să le trăiţi în acest moment din viaţa voastră.

 ASPECT INVERSAT:

Aţi pornit în căutarea înţelesului. Se poate să doriţi să rătăciţi fără un ţel anume, în căutarea unei case, sau calea voastră sacră  poate fi să conectaţi punctele grilei care ne vor aduce pe toţi în rezonanţă şi înfrăţire.