Mesajul Zilei de 16 ianuarie 2022 – VIZUALIZEAZĂ SUCCESUL

Îngerii vor să îți amplifice încrederea și să te elibereze de grijile privind această situație. O parte a acestui proces implică a avea viziuni pozitive pentru tine și celelalte persoane implicate. Când te aștepți la tot ce e mai bun, inspiri tot ce este mai bun în tine și în ceilalți.

Situația despre care întrebi depinde de încrederea ta și de vizualizarea fermă a unui rezultat încununat de succes. Din fericire îngerii te ajută să ai o viziune clară a succesului. Doar cere-le și s-a împlinit.

PAȘI DE URMAT

Este cel mai ușor să vizualizezi succesul dacă ai un ”punct de focalizare”, adică ceva la care să te uiți și care funcționează ca o pânză albă pe care ți-ai picta vizualizarea. Flacăra unei lumânări albe constituie un punct de focalizare minunat.

Relaxează-te în timp ce te uiți la o lumânare albă aprinsă și imaginează-te în situația respectivă, având rezultate foarte bune. Vezi și simți pe toți cei implicați zâmbitori, fericiți, împliniți. Permite-ți să te simți sigur(ă) în zona stomacului, în minte și în tot corpul.

Predă lui Dumnezeu orice griji despre cum se va manifesta acest rezultat pozitiv. Infinita iubire și înțelepciune a lui Dumnezeu se ocupă de ”cum”.