Mesajul Zilei de 16 iulie 2021 – ABANDONEAZĂ-TE

În starea de somn,  manifestarea prinde rădăcini

Aceasta este şansa de a te odihni şi recupera după provocările şi lecţiile care au venit recent în calea ta. Ganesha îţi oferă opţiunea să te retragi într-un mediu liniştit pentru a-ţi realimenta energia şi a-ţi recupera calmul.

Este nevoie să îţi stabilizezi energia şi să recunoşti că ai fost prins(ă) într-o perioadă încărcată de stres. Scurte perioade de pauză îţi vor permite să îţi îmbunătăţeşti nivelul de energie şi concentrare şi de asemenea să aduci mai multă pace în inima ta. Acest lucru te va ajuta să o iei de la capăt. Indiferent cât de importantă e sarcina în care eşti implicat(ă), perioadele de recuperare, inclusiv un somn bun de noapte, sunt importante pentru reprogramarea corpului şi întoarcerea minţii la o stare de pozitivitate.

Indiferent cu ce te confrunţi, Ganesha îţi aminteşte cu blândeţe să te abandonezi o vreme în faţa acestei provocări. Poţi să îţi acorzi timp ştiind că, atunci când vei fi pregătit(ă), sarcina va fi acolo pentru tine. Dacă încerci să iei o decizie sau să faci o schimbare, probabil că nu este cel mai potrivit moment. Acordă-ţi o binemeritată pauză şi decide atunci când vei avea mintea mai limpede.