Mesajul Zilei de 16 octombrie 2021 – PRINŢUL PRIMĂVERII

Acesta este proverbialul „cavaler în armură strălucitoare” şi este aici pentru a te ajuta în orice ai nevoie! Nicio sarcină nu este prea mare – şi niciun detaliu prea mic – pentru ca el să alerge să se ocupe. Dacă ai nevoie de ceva făcut acum, el e omul! Un veşnic optimist care zâmbeşte în timp ce munceşte şi care probabil, când treaba va fi terminată, îţi va face cu ochiul.

Prinţul nostru este curajos, fermecător, încrezător – o, Doamne! – foarte ocupat. Şi asta pentru că el vrea să vadă totul, să facă totul, să experimenteze totul! Desigur, dacă pe moment este o stagnare în acţiune, vei avea de a face cu un prinţ foarte plictisit! Un prinţ plictisit poate fi nerăbdător sau morocănos. Pentru el este greu să se relaxeze sau să se retragă, doar sunt atât de multe de făcut în această lume!

În imaginea de pe această carte, Prinţul călăreşte pe un iepure, mişcându-se rapid de la o aventură la alta! Se ştie că iepurii sunt deosebit de activi primăvara (ca şi Prinţul nostru)

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Simte-te viu / vie. Nerăbdarea de a te simţi ocupat(ă). Te ocupi de mai multe lucruri simultan. Situaţii care necesită decizie şi acţiune rapidă. Dorinţa de aventură