Mesajul Zilei de 16 octombrie 2022 – DESCHIDE-ŢI INIMA CĂTRE IUBIRE

Tot ce dorești și orice rugăciune pe care o faci vine ca rezultat al deschiderii inimii tale atât pentru a dărui cât și pentru a primi iubire. Inima ta este poarta spre receptivitate. Este răspunsul la orice întrebare ai putea avea despre viața ta amoroasă, relații, sănătate, scopul vieții etc. Cu cât îți permiți mai mult să iubești, cu atât mai multă profunzime și semnificație va avea viața ta. Isus și alți maeștri înălțați te vor susține în acest demers asigurându-te că ești protejat(ă) și în siguranță atunci când îți deschizi inima către iubire.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:
* Pentru a manifesta o relație de suflete pereche, vindecă toate fricile pe care le ai în legătură cu a dărui și a primi iubire.
* Iartă-i pe cei care te-au rănit
* Fii iubitor / iubitoare cu tine însuți / însăți
* Activează-ți chakra inimii prin exerciții energetice specifice

Mesajul lui Isus de iubire și iertare a fost unul profund și a inclus numeroase demonstrații de vindecări miraculoase. Isus ajută pe oricine Îl cheamă în ajutor indiferent de credința sau religia acelei persoane. Cheamă-L pe Isus pentru a te ajuta în vindecarea ta și/sau a altora pe plan fizi, emoțional sau spiritual.