Mesajul Zilei de 16 octombrie 2023 – CUTIA LUI DUMNEZEU

Îngerii vor să te elibereze de povara îngrijorării oferindu-ţi o metodă fizică de a elibera grijile tale către Ceruri. Scrierea rugăciunilor şi îngrijorărilor tale pentru intrervenţie divină este un mod eficient de a lucra în parteneriat cu Dumnezeu şi îngerii. Poţi să scrii ceva scurt sau mai lung şi vei obţine aceleaşi rezultate. Ceea ce contează cel mai mult este să scrii din inimă şi apoi să „dai” hârtia Cerurilor în mod simbolic, fie arzând-o (ceea ce o eliberează) fie punând-o în congelator (ceea ce opreşte situaţia să progreseze) fie îngropând-o (ceea ce ajută la eliberare emoţională) fie punând-o în Cutia lui Dumnezeu (vezi paşii de mai jos)

PAŞI DE URMAT:

Cutia lui Dumnezeu este o unealtă onorată de timp pentru a căpăta pacea minţii şi răspunsuri la întrebările tale! Dacă nu ai deja un recipient pe care să îl foloseşti pe post de Cutia lui Dumnezeu, acum este momentul să cumperi, faci sau proiectezi unul.

Alege un recipient ornamentat, care să confere un sentiment de mistic sau maiestuos. De exemplu, o cutie de un purpuriu regal sau una decorată cu cristale. Cere îngerilor să te călăuzească să alegi o minunată Cutie a lui Dumnezeu iar apoi urmează călăuzirea lor pentru a găsi sau a face recipientul potrivit pentru tine. Pune Cutia lui Dumnezeu într-un loc unde să o poţi vedea şi accesa cu uşurinţă.