Mesajul Zilei de 16 septembrie 2021 – AICI ŞI ACUM

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: A fi pe deplin prezent(ă) în moment, a trăi câte o zi pe rând.

MESAJUL ORACOLULUI: Totul se întâmplă acum, în prezent. Numai ACEST moment contează. Ai tot ce îți trebuie să gestionezi totul astăzi dacă renunți la nevoia de a cerceta viitorul sau de a reflecta asupra trecutului. Fii prezent(ă) și observă ce se întâmplă chiar acum. Acest moment are potențialul pentru ca tu să creezi miracole în viața ta.

MESAJ PE RELAȚII: Este ușor să tânjești după o poveste de dragoste sau după o prietenie pe care nu o ai acum – una mai romantică, mai amuzantă, mai demnă de încredere, mai pasionată. Zilele bune din trecut s-au dus și astăzi este o nouă zi. Lasă-ți inima să aibă încredere în faptul că ai tot ce îți trebuie în acest moment, indiferent că ai sau nu relația pe care ți-o dorești. Ziua de mâine nu este în puterea ta. Ziua de ieri nu se mai poate întoarce. Tot ce îți este disponibil este ACUM. Fii prezent(ă) și conștient(ă) de acest moment, și pe măsură ce îți prețuiești și îți aprobi frumusețea propriului eu, vei deveni un magnet pentru iubire. Spiritul este îndrăgostit nebunește de tine acum. Știai asta? Întoarce-te către Spirit ca să simți bucuria iubirii, aici și acum.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ceea ce lucrezi acum este aurit iar eforturile tale vor lăsa o moștenire puternică. Nu te focaliza pe atingerea unui scop din viitorul îndepărtat, ci pe a-ți crea propriul vis acum, detașându-te de dorința pentru un anumit rezultat și posedând ceea ce deja există. Va apărea ca prin magie în lumea reală. Revendică-ți proprietatea acum. Esența este mai importantă decât forma. Când ești cufundat(ă) în gânduri de prosperitate, te acordezi în mod automat la un sentiment al timpului infinit și al potențialului nelimitat. Poți acționa ”ca și cum”, în pofida condițiilor exterioare de moment. În acest moment ești prosper(ă). Ceea ce gândești acum devine realitatea ta. Rămâi prezent(ă).

MESAJ DE PROTECȚIE: Ori de câte ori îți surprinzi mintea rătăcind în trecut, întrebându-te dacă lucrurile ar fi putut sau ar fi trebuit să fie mai bune – sau când te surprinzi tânjind după zilele bune din trecut – pierzi putere. La fel se întâmplă și când privești prea departe înainte și speri că viitorul îți va aduce certitudinea. Mânat(ă) de ambiție, ai putea să rătăcești prea mult într-o zonă lipsită de substanță și să uiți că ești AICI astăzi. Viitorul și trecutul sunt iluzii. Oricând te depărtezi de momentul prezent, te deconectezi de la puterea inerentă de manifestare a realității cu adevărată substanță. Nici viitorul nici trecutul nu îți vor da ce ai nevoie. ACUM este tot ce contează. Întoarce-te din aceste eternități și fii aici acum. Totul va fi bine, miracolele vor apărea ca prin magie la momentul perfect stabilit de Spirit.