Mesajul Zilei de 17 aprilie 2022 – PASĂREA PHOENIX

ALIAT: Pasărea Phoenix apare ca aliat pentru a-ți sărbători călătoria și a-ți asigura succesul deplin. Acest lucru este adevărat chiar dacă ai trecut prin experiența metaforică a morții sau ai acum o percepție a eșecului în viața ta curentă.

Moartea și renașterea sunt conectate atunci când intri pe tărâmul Păsării Phoenix. Văzut în această lumină, nimic nu moare cu adevărat ci mai degrabă se schimbă, de la un sfârșit către noi începuturi. Pasărea Phoenix se reinventează constant și se ridică tot mai înnoit și mai puternic cu fiecare moarte pe care o experimentează. Acest lucru poate însemna încheierea unei relații – sau schimbarea dinamicii din aceasta – sau încheierea unei cariere, a unui proiect sau chiar a unei vieți.

Poate că nu este vorba de nici un eșec, dar este timpul pentru o revizie generală a circumstanțelor. Poate că ești obosit(ă) de ceea ce faci sau poate simți intuitiv că este cazul să mergi înainte și să încerci ceva nou. Oricare ar fi situația, este cazul să moară vechiul și să se sărbătorească noua viață. Orice ai face acum va avea succes pentru că renașterea este iminentă!

PROVOCARE: Când Pasărea Phoenix te provoacă, este o reamintire blândă a faptului că trebuie să te detașezi și să renunți la ceea ce nu funcționează. Poate că nu accepți schimbarea pentru că ești prea confortabil cu ceea ce îți este familiar și chiar dacă știi că nu este cel mai bun lucru pe care l-ai putea crea pentru tine.