Mesajul Zilei de 17 decembrie 2022 – DANSATOAREA SPIRALEI

ALIAT: Dansatoarea Spiralei se mișcă în propriul său ritm și pe propriii săi pași pe o muzică pe care doar ea o poate auzi. Ea te duce pe o calea întortocheată și circulară. Ea te asigură că ceea ce experimentezi ca senzație de stagnare este de fapt o parte a unei spirale ascendente. Percepția este totul: nu îți retragi pașii și nici nu mergi înapoi, ci împrejur și în sus. Ea spune că te vei simți mai liniștit(ă) dacă știi că această cale a ta este una a succesului, aventurii și experienței. Urmeaz-o pentru că ea dansează în mod magic.

Dacă te preocupă o relație, continuă dansul și magia va apărea curând. De asemenea, este în regulă să lași pe altcineva să preia conducerea în acest moment. Asigură-te că arăți celorlalți că ești deschis(ă). Amintește-ți întotdeauna că relațiile sunt oglinzi care îți vor arăta trecutul, prezentul și potențialul viitor.

Toate relațiile au un destin. Fiecare din voi este un profesor sacru cu lecții valoroase de predat chiar dacă pare că dansați în direcții diferite. Toți pașii sunt perfecți chiar și atunci când pare că vă împiedicați. Dansatoarea Spiralei îți amintește că adevărata cale a destinului este rareori dreaptă.

PROVOCARE: Pare că îți pierzi răsuflarea alergând în direcția greșită. Uneori ești atât de ocupat(ă) să dansezi pe propria ta muzică încât nu îți mai poți potrivi pașii cu nimeni altcineva. Poate că acum este timpul să te regrupezi, să stai jos și să te odihnești până când ritmul te va chema din nou la dans. Dansatoarea Spiralei e blândă, deci fii liniștit(ă) și conștient(ă) că ești întotdeauna iubit(ă).

Dacă întrebarea ta privește o relație, nu este momentul să arăți prea multă fermitate. Acesta este momentul să fii receptiv(ă) și să permiți altora să preia comanda și să îți arate adevărata sa natură. În același timp ai grijă să nu fii manipulat(ă). Vei ști clar adevărul despre situația ta dacă iei o pauză de la acest dans și doar observi.