Mesajul Zilei de 17 ianuarie 2021 – PRINŢESA BROASCĂ

PRINȚESA BROASCĂ VORBEȘTE: Oricât de bine informată sau educată aș fi, știu că întotdeauna îmi prinde bine să ascult un sfat înțelept. De aceea v-am trimis propriul meu sfătuitor înțelept, frumoasa broască verde. Când apare consilierul broască verde, oamenii s-ar putea întreba de ce ai o energie atât de diferită în jurul tău. Este pentru că primești călăuzire profundă și nu mai accepți ca valoare adevărată ceea ce îți spun alții să faci. În prezența sa, vei fi capabil(ă) să vezi posibilele ramificații ale sugestiilor și sfaturilor care ți se dau de către oameni care își păstrează motivațiile secrete. Majoritatea oamenilor au o agendă – și de multe ori nu sunt deschiși cu privire la ceea ce doresc – în schimb, îți vor spune de ce este bine pentru tine să faci cum vor ei. Este bine și pentru ei – iar consilierul broască – întocmai ca Merlin sau Arhur – îți va spune ce se întâmplă cu adevărat și îți va oferi adevărate sfaturi sănătoase, care se centrează în jurul interesului tău. Caută în jur culoarea verde și observă dacă plouă – sunt semne că el este cu tine!

 

DESPRE PRINȚESA BROASCĂ: Adesea credem că știm mai multe decât știm cu adevărat – există întotdeauna un moment în care lucrul corect pe care trebuie să îl spui este ”nu știu”. Nu este nicio rușine în asta, și nici în a avea un consilier puternic, de încredere și oarecum sub acoperire, care își ascunde calificările. Consilierul tău nu trebuie neapărat să poarte costum sau să aibă o robă de guru, dar îți va putea clarifica lucrurile imediat. În acest moment, detașează-te de propria intuiție. Oricât de exaltat(ă) și înțelept / înțeleaptă se spune că ai fi, în acest moment trebuie să asculți de o altă sursă înțeleaptă și neașteptată.

 

DIVINAȚIE: Nu este momentul să faci ceea ce îți spune inima, mintea sau vreo altă parte din tine. Este timpul să asculți ceea ce o autoritate experimentată și bine bazată din domeniul legal sau medical are să îți spună. Oricât ar încerca ceilalți să te convingă că TU știi mai bine, oricât de tare ai crede asta și tu însuți / însăți, broasca de aici îți spune că există sfaturi înțelepte despre această situație și că ar fi mai bine să stai liniștit(ă) și să asculți de sugestiile celorlalți decât să vorbești singur(ă) despre asta cu un sfătuitor. NU este momentul să gândești situația singur(ă) fiindcă omiți puncte importante și este ceva ce nu vezi clar. Cu cât asculți mai mult, cu atât mai fertile, mai sănătoase și mai adevărate vor fi acțiunile tale. Nu contează ce crezi că știi. Mai este mult de învățat. Ascultă sfaturile înțelepte, oricât de important(ă) ai fi.