Mesajul Zilei de 17 martie 2023 – SCHIMBARE ŞI TRANZIŢIE

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Treci în această perioadă prin niște schimbări care s-ar putea să nu îți placă dar te rog să fii sigur(ă) că ele sunt spre binele tău suprem. Schimbarea este un proces natural și noi trecem în mod natural prin diferite etape de dezvoltare și experiență, ca să putem crește. Permite-ți să te relaxezi, știind că îngerii te susțin în cursul acestor schimbări.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Schimbarea poate fi un proces provocator, mai ales dacă i te opui. Fii conștient(ă) că vei fi susținut(ă) în acest timp iar schimbările aduc cu adevărat binecuvântări în viața ta. Ai putea să te confrunți cu sentimentul de frică și senzația că nu știi care va fi următoarea etapă, dar sunt o mulțime de uși care ți se deschid și o mulțime de oportunități care îți sunt prezentate. Permite-ți să te detașezi și să întâmpini energia nouă și emoționantă pe care ți-o aduce viața.

ARHANGHELUL AZRAEL

Numele lui Azrael înseamnă ”cel care Îl ajută pe Dumnezeu”. Este îngerul care ne călăuzește în procesul tranziției. Cu energia sa de tip phoenix ne ajută să ne ridicăm din cenușa provocărilor noastre pentru a renaște și a fi pozitivi din nou. El are o strânsă legătură cu mediumurile și este îngerul care ne conduce în lumea cealaltă în momentul morții. Este puternic, dar și iubitor și susținător. Cheamă-l ca să te călăuzească în procesul schimbării în mod pașnic și iubitor.