Mesajul Zilei de 17 octombrie 2021 – CULTURĂ DE FAMILIE

Istoria familiei tale te afectează în multe moduri. Această carte îți cere să afli povești din trecutul familiei tale. Află din ce țări au venit familia și rudele tale. Cum au ajuns în locul actual? Ce limbi vorbeau? Ce meserii au avut membrii familiei tale? Răspunsurile la aceste întrebări și mai mult de atât te vor ajuta să te înțelegi pe tine mai bine. Poți să te simți mai bine în legătură cu moștenirea ta în măsura în care înțelegi mai mult despre ea. Iar a afla detalii despre familia ta te poate face să te simți mai fericit(ă) și mai apropiat(ă) de ei.

Această carte mai spune și că trecutul te poate afecta chiar acum. Îți cere să îți amintești tot ce s-a întâmplat în trecut și care ar putea avea legătură cu situația curentă. De exemplu, a fost vreo experiență în care te-ai simțit speriat(ă) sau rănit(ă)? Această carte înseamnă că trebuie să cureți acea energie veche și poți face acest lucru vorbind cu un consilier sau un prieten de nădejde, scriind despre asta sau rugând îngerii să te ajute. Poate că experiența a fost cu atât de mult timp în urmă încât ai uitat-o? Îți poți întreba eul superior – atunci când ești pe cale de a adormi – să te ajute să îți amintești ce ai nevoie să știi.

Cel mai important moment al vieții tale este acum, așa că nu pierde prea mult timp concentrându-te pe trecutul familiei tale. Totuși, a afla despre asta te va ajuta să te cunoști și să te înțelegi mai bine acum. Deci acordă-ți timp să-ți întrebi familia dar și propria minte interioară despre trecut, dar folosește-ți energia pentru a te bucura de momentul prezent.