Mesajul Zilei de 17 septembrie 2023 – REÎNNOIRE

E timpul pentru o revizuire! Obserrvă tot ce ai acumulat în viața ta până acum. Ce vrei să faci în continuare? Ești într-un moment în care poți cu adevărat să te reinventezi și să îți construiești viitorul pe care îl vrei. Totuși, pentru a ajunge cu succes la destinație ai nevoie de o hartă bună. Vizualizează-ți cea mai fericită variantă a unui viitor posibil și începe să faci pașii corespunzători. Roagă un prieten / o prietenă să te ajute să îți planifici călătoria.

Acordă o atenție deosebită străfulgerărilor de inspirație și ideilor creative și originale. Aceste epifanii fac parte din scopul vieții tale și sunt menite să te ghideze pe drumul tău.

Zânele noastre sunt însoțite de Iosif din Arimateea, păzitorul Sfântului Graal din Glastonbury. În ultimii săi ani de viață Iosif a lăsat să îi crească barba și de aceea s-ar putea să vă amintească de Sf. Nicolae care ține în mână o listă și stă sub copacul de Păducel Sfânt care înflorește doar de Crăciun și de Paște. Iepurele și fluturele din imagine simbolizează primăvara pentru a arăta transformarea metaforică din iarnă în primăvară în viața ta.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: O importantă piatră de hotar. Vezi lucrurile într-o lumină complet nouă. O chemare spre a-ți împlini destinul. Renunțarea la judecăți despre tine sau alții. Înțelegerea scopului vieții tale.