Mesajul Zilei de 18 aprilie 2021 – DRAGONUL GALBEN CRISTALIN

Te deschide spre învăţături şi înţelepciune superioară

DESPRE: Dragonii galbeni cristalini curăţă spaţiul din jurul chakrei coronare a oamenilor şi animalelor şi apoi iluminează chakra respectivă şi o fac să strălucească. Acest lucru permite îngerilor şi Sursei să ne vadă.

Fiecare dintre miile de petale ale chakrei noastre coronare poate fi extinsă pentru a se conecta cu o anumită stea, planetă sau energie universală. Totuşi, pentru ca petalele să se poată întinde, lumina din jurul lor trebuie să fie pură. Deci, dragonii galbeni cristalini lucrează oarecum la fel ca zânele care spulberă frecvenţele joase  din jurul plantelor, ca să poată creşte liber.

Dragonii galbeni cristalini nu doar că au inimi mari şi larg deschise, dar poartă şi coduri ale înţelepciunii 5-dimensionale pentru univers şi le pot descărca pentru cei care sunt pregătiţi. Ei lucrează cu Arhanghelul Jophiel pentru a ilumina şi deschide chakrele coronare ale noastre, ale tuturor, către frecvenţe 5-dimensionale, Apoi ei cooperează cu unicornii pentru a conecta petalele la surse ale înţelepciunii şi cunoaşterii universale.

CĂLĂUZIRE: Când primeşti această carte, pentru tine este un semn că trebuie să mergi pe o cale spirituală mai înaltă. Dragonii galbeni cristalini se rotesc în jurul capului tău, eliberând petalele chakrei tale coronare de energii joase, permiţându-le să se deschidă şi iluminându-le.

Aceşti dragoni îţi amintesc că eşti o fiinţă a universului. Ţelul suprem este să devii un maestru cosmic, deci păşeşte pe calea de diamant. Dragonii galbeni cristalini se vor asigura că te conectezi cu cei care sunt pregătiţi pentru lumina pe care tu o porţi. Când întâlneşti oameni, lumina ta va ilumina automat cheile şi codurile măiestriei latente în ele. Momentul pentru acest serviciu la nivel înalt este acum.