Mesajul Zilei de 18 aprilie 2023 – GENIUL DUMNEZEIESC

În unele texte ezoterice Arhanghelul Metatron este prezentat ca fiind Geniul acestei lumi și ne referim aici la ipostaza de Geniu Divin. Datorită proximității sale cu tronul enigmatic al Gloriei Dumnezeiești și grație legăturilor sale cu Dumnezeu Tatăl, Metatron este supranumit Arhanghelul Chipului lui Dumnezeu sau Arhanghelul Prezenței Dumnezeiești. Astfel Arhanghelul Metatron ne oferă într-un un mod direct și nemijlocit accesul atât la Înțelepciunea Divină cât și la Atotputernicia Dumnezeiască.

SFATURI POSIBILE

* Cere cu iubire și umilință lui Metatron să intervină pentru tine înaintea lui Dumnezeu pentru rezolvarea în mod genial a problemei care te frământă. Ai mari sorți de izbândă. Ești alesul lui.
* În această perioadă ești în grația lui Metatron care dorește să-ți exemplifice starea de Genialitate Divină: manifești sau vei manifesta genialitate într-un domeniu de care te ocupi. Dacă vei fi atent(ă) la acest aspect, vei putea să evoci și altădată și să manifești starea de Genialitate Divină. Succes divin!
* Datorită meritelor tale spirituale ai acces la Înțelepciunea și Atotputernicia lui Dumnezeu. Bucură-te de acest dar. El ți-a fost înlesnit prin grația lui Metatron. Mulțumește-i!