Mesajul Zilei de 28 aprilie 2023 – NU E PENTRU TINE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Știi clar că ceva îți este refuzat; ”respingerea este protecția lui Dumnezeu”

MESAJUL ORACOLULUI: Sunt momente în care se pare că oricât de profund îți dorești ceva, cât de mult lucrezi într-o anumită direcție, rezultatul pe care îl dorești pare să te evite tot timpul. Este ca și cum nu reușești niciodată să intri în joc și privești mereu meciul de pe banca rezervelor. Apariția acestei cărți indică faptul că nu vei atinge ceea ce dorești chiar acum – că visele tale despre acel lucru nu se vor împlini EXACT AȘA. Este timpul să accepți că nu poți avea totul exact atunci când vrei tu. Dar ai încredere pentru că există forțe binevoitoare care îți doresc binele și au o idee mai clară despre ce înseamnă binele tău suprem. Ceva mult mai bun și care te va face cu adevărat fericit(ă) este deja pe drum. Ai încredere în asta!

MESAJ PE RELAȚII: Anumite relații poartă o senzație înnăscută a eșecului în ele care este evidentă de la bun început dar stegulețele roșii scapă observației tale sau pur și simplu refuzi să le vezi. Când o relație nu e să fie, nu poți să o FACI să fie. Respingerea este un semn că ești sub protecție Divină. Dacă tu ești cel / cea în poziția de a respinge pe cineva, amintește-ți că faci asta pentru binele amândorura. Fiecare sac își are peticul lui. Acesta s-ar putea să nu fie cel potrivit.

MESAJ PE PROSPERITATE: Poți să faci strategii, să proiectezi, să sistematizezi și să-ți investești tot timpul și energia, dar uneori și cele mai bune planuri par să meargă pe dos în ciuda tuturor eforturilor. Dar ține minte că nici un efort nu e irosit. Eșuează repede dar apoi învață din înfrângere. Și mergi înainte. Vei reuși,deși poate nu în acest joc, nu în acest moment. Vei ști când să îți etalezi cărțile.

MESAJ DE PROTECȚIE: Nu alerga după ceea ce îți scapă. Nu face o obsesie din ceea ce te evită. Nu te da cu capul de pereți. Nu este nimic romantic în lucrurile indisponibile, nu se acordă nici un premiu pentru auto-tortură, și nu câștigi nimic refuzând să vezi stegulețele roșii care flutură încă de când ți-ai început demersul. Acum este timpul să pleci. Există alte scopuri, alte iubiri, alte jocuri, alte succese care te așteaptă. Calea de a scăpa de obsesie este acceptarea și capitularea. Spiritul vrea doar ce e mai bun pentru tine. Acesta este un semn că te așteaptă ceva mult mai bun. Ai încredere.