Mesajul Zilei de 18 august 2022 – 7 DE VARĂ

În principiu există ”pro” și ”contra” la orice decizie. Situația în care ești acum îți cere să iei o decizie iar amânarea nu mai este o opțiune. Ceea ce decizi implică acțiuni care îți pot aduce beneficii pe plan fizic, emoțional, intelectual sau spiritual. Faptul de a recunoaște că ai oricând o alegere la dispoziție înseamnă să realizezi de câtă putere personală dispui. Totuși, înseamnă că ești și responsabil(ă) de rezultatul acțiunilor tale. A sosit momentul să alegi! Poți face o listă cu toate alternativele posibile și să o evaluezi, poți cere ghidare de la Dumnezeu și îngeri. Dar momentul alegerii este acum.

Visarea cu ochii deschiși este un mod foarte bun de a căpăta o înțelegere mai profundă asupra unei situații pline de provocări… sau poate fi un mod de a evita acțiunea. Asigură-te că ceea ce imaginezi servește unui scop productiv și pozitiv. Fă un plan astfel încât să îți pui în practică visele, pas cu pas.

Zâna din imagine lasă lumina soarelui să strălucească printr-o prismă, pe un pat de trandafiri albi. Trandafirii arată că intențiile sale sunt pure, dar lumina reflectată de prismă indică faptul că există multe posibilități.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Gânduri despre ceea ce îți dorești. Nevoia de a-ți recăpăta focusul. Analizezi prea mult. Prea multe alternative. Primești ghidare pentru detoxifiere.