Mesajul Zilei de 18 februarie 2021 – LUNA LUPULUI

LUNA LUPULUI VORBEŞTE: Un frate sau o soră din clanul tău te veghează pe când te schimbi. Deci stai liniştit(ă) ştiind cât de puternic iubit(ă) şi loial apărat(ă) eşti. Vei fi ţinut(ă) şi vegheat(ă) în timp ce te schimbi de către acest gardian care nu te va abandona. Eşti într-un moment de transformare. Fricile tale – şi anume că ceilalţi nu vor înţelee cine eşti atunci când te expui şi că vei fi lăsat(ă) să fii vulnerabil(ă) sunt nefondate. Cea mai mare frică a ta este că s-ar putea să îi răneşti pe ceilalţi în timp ce te schimbi atât de profund.
Următoarea dată când luna va fi plină în decurs de 3 zile indiferent pe ce parte, cheamă-ţi ghidul lup la tine. Cheamă-ţi ruda să vină la tine. Cu energie şi încredere fii conştient(ă) că îţi poţi găsi oamenii şi poţi găsi părţi din tine care au fost aproape invizibile şi par stinse. Lupul tău lunar te va ajuta să traversezi lumea misterioasă nevăzută şi să te ajute să îţi explici senzaţiile pe care le ai şi să îţi clarifici mesajele psihice cu care poate că eşti copleşit(ă). Lupul lunar te va ajuta să vezo prin vis către claritate, să ţii pericolul sub control şi te va ajuta să te schimbi fără să îţi faci rău ţie sau să răneşti pe alţii.

DESPRE LUNA LUPULUI: O fată frumoasă stă sub o lună plină perfectă, incapabilă să doarmă. Ea îşi înfăşoară braţele în jurul lupului, însoţitorul ei. Dacă priveşti de aproape vei vedea că ea are un tatuaj sub forma unei labe de lup. Ea este una din clan dar într-o formă diferită, deşi ea este una dintre ei. Lupul este ţinut de fetiţă – ei nu sunt la fel, dar sunt rude, şi când unul dintre ei se schimbă, ceea ce necesită curaj şi angajament, înfloreşte cel mai bine atunci când este protejat. Fata este pe cale să se schimbe, să îşi schimbe forma sau poate că ea îl ţine pe cel care este pe cale să se schimbe. Mereu suntem în acest proces de transformare şi atunci când avem un gardian vom fi susţinuţi în schimbările noastre în multe euri. Şi tu eşti diferit(ă) şi te schimbi dar ai un gardian care te veghează, care o să te ţină în braţe, o să te aline şi o să te ţină în siguranţă în această perioadă de tranziţie.
Aspectul lunar al acestei cărţi este protector; luna plină sugerează o maree înaltă de putere şi de obicei este timoul pentru mari schimbări şi metamorfoze,. Este o perioadă în care cel blând îl poate legăna pe cel fioros şi în care propriul tău eu sălbatic şi cunoaşterea ta instinctivă pot fi auzite şi se poate acţiona asupra lor.

DIVINAŢIE: E posibil să te simţi atras(ă) către crearea unui simbol, facerea unui tatuaj, sau înglobarea unui simbol într-un talisman sau piesă de bijuterie protectoare care te va ajuta, te va proteja şi te va susţine. Ai protecţia lupului pentru moment. Eşti în siguranţă dacă te odihneşti o vreme. Va veni şi timpul când şi tu să îţi ocroteşti ruda protectoare. Următoarea lună plină este semnificativă pentru tine. Tu te schimbi iar adevărata ta rudă te va susţine în această schimbare. Acesta este momentul curajului. Când abordezi această schimbare cu o inimă curajoasă, totul o să fie bine.