Mesajul Zilei de 18 februarie 2023 – ILUMINARE

Conectează-te cu adevăratul tău sine pentru a-ți aduce dorințele la manifestare

Culoarea purpurie este asociată cu arta, creativitatea și spiritualitatea. Este considerată o culoare a curajului, onoarei și uneori este asociată cu regalitatea. Ganesha își împărtășește cu tine nuanțele purpurii pentru a te asista în călătoria ta spirituală în interiorul tău. Conectându-te cu el și cu energia lui, vei fi redirecționat(ă) către adevărata ta natură iluminată.

Chakra coroanei este o chakră purpurie care se conectează la starea ta de bine în minte, trup și spirit în această viață – și dincolo de ea. Blocajele energetice te împiedică să te reconectezi la adevărata ta Sursă. Stabilește-ți un scop clar privind modul în care dorești să te conectezi la Sinele Superior. Poți alege să fii vindecător sau să practici o modalitate specifică, precum Reiki. Sau ai putea alege pur și simplu să meditezi. Oricine are abilități psihice și conexiune cu Divinitatea. Deschide-te conștient oportunităților care te vor ajuta să îți atingi scopul.

Pentru a te bucura de viața pe pământ, cu cât faci mai mult pentru eliminarea programelor limitatoare și a șabloanelor emoționale, cu atât mai repede și mai ușor îți vei manifesta dorințele. Îți poți crea viața așa cum vrei. Alege să trăiești viața din plin și să atingi adevărata iluminare – acolo unde totul este posibil