Mesajul Zilei de 18 ianuarie 2022 – ORACOLUL

MESAJ

Fii deschis(ă) şi receptiv(ă) la informaţii. Adună elemente astfel încât să poţi lua o decizie aliniată cu integritatea ta.

DESPRE

Oracolul este rostitorul-adevărului şi aducătorul-de-revelaţii din acest set, străbuna care îţi va fi cea mai bună şi mai sinceră prietenă, cineva care îţi va spune exact ceea ce ai nevoie să auzi ca să mergi înainte. În acest set, reprezintă o urmă a Oracolului din Delfi, preoteasa cu daruri spirituale a Greciei Antice care era capabilă să primească informaţii şi să facă previziuni. Ea ţine în mână un bol din care se ridică fum sacru şi mesajul pe care ţi-l transmite este să priveşti dincolo de ceea ce se vede şi să aduni informaţii pentru a putea evalua cu acurateţe situaţia în care te afli.

MESAJ EXTINS

Îngerii, strămoşii şi Universul îţi vorbesc în acest moment. Deci caută şi ascultă conversaţii importante, semne şi mesaje care te vor îndrepta în direcţia potrivită. Eşti călăuzit(ă) să aştepţi mai multe informaţii înainte de a face mişcări rapide deoarece în acest moment îţi pui dorinţele mai presus de nevoi. Acum ai oportunitatea să vezi totul clar, dar vei putea face asta doar dacă o să vrei să deschizi ochii cu adevărat. Dacă aşteptai mai multe informaţii cu privire la o alegere pe care trebuie să o faci, nu lua lucrurile în mâinile tale, ci mai degrabă aşteaptă să se dea la iveală ceea ce este de dat la iveală. Abia apoi o să te gândeşti ce faci mai departe. Îngerii te susţin. Ai încredere în ei.