Mesajul Zilei de 18 iulie 2022 – CĂRĂMIZI DE CONSTRUCŢIE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Fundație puternică, o frumoasă activitate în desfășurare

MESAJUL ORACOLULUI: Ai tot ce îți trebuie ca să cultivi o viață extraordinară. Acesta este un moment în care trebuie să te concentrezi asupra fundației pe care construiești. Munca ta, relațiile tale și chiar FIINȚA ta sunt susținute de valorile, etica, morala și convingerile tale. Mai sunt ele valabile pentru tine? Vor rezista ele testului timpului și vor servi ca o bază solidă pe care îți construiești viața? Acum faci schimbări care vor afecta totul în mod pozitiv. Destinul tău este cu adevărat un proiect frumos și remarcabil.

MESAJ PE RELAȚII: Când vezi această carte, trebuie să știi că atragi noi relații în viața ta – și le întărești pe cele deja existente – construindu-le pe fundația onestității, umilinței, comunicării clare și a unei dorințe reale de cunoaștere reciprocă. Te îndrepți către construirea fundației unei relații care să fie atât de solidă încât să facă față oricărei furtuni. Relațiile de lungă durată sunt și ele reparate și întărite. Tu și cealaltă persoană sunteți mai puternici și mai înțelepți împreună decât separați.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ai tot ce îți trebuie ca să transformi totul în aur în procesul alchimic de creare a prosperității pe care o dorești. Acum este timpul să construiești pe fundația solidă pe care ai clădit-o pentru prosperitatea ta. Ține minte că aceste cărămizi de construcție sunt îmbibate cu energia scânteietoare a intențiilor tale. Fii stăpânul / stăpâna propriilor vise și amintește-ți că întotdeauna ai mai mult decât destul iar tu EȘTI întotdeauna destul, astfel că abundența este prezentă mereu. Creativitatea ta este inspirată Divin iar designul vieții tale prinde formă în slujba omenirii. Ești destinat(ă) succesului.

MESAJ DE PROTECȚIE; Acum este timpul să repari crăpăturile din fundația vieții tale. Poate că valorile tale s-au schimbat și este timpul să-ți întărești convingerile și să te debarasezi de ceea ce nu mai servește viziunii pe care o ai asupra vieții tale. Sau poate alegi să ignori semnele că o situație sau o înțelegere în care ai intrat nu este potrivită pentru tine. Renunță la elementele defecte și întărește miezul cu mai multă putere și integritate. Acum este momentul pentru onestitate riguroasă, pentru că ești chemat(ă) să îți renovezi și îmbunătățești conștientizarea asupra lucrurilor. Vei fi atât de fericit(ă) când vei face asta! Spiritul are un plan spectaculos pentru viața ta, cu mult peste orice ai putea să îți imaginezi. Nu te teme să înlocuiești ceea ce nu este solid.