Mesajul Zilei de 18 mai 2023 – SCHIMBARE POZITIVĂ

Lucrurile care îți plac sau îți displac s-au schimbat și situații care cândva te atrăgeau sunt acum depășite. Acestea sunt schimbări pozitive care arată creșterea ta spirituală. Unele dintre aceste situații sunt binecuvântări deghizate care te împing să faci schimbările pozitive necesare. Poate că te simți împins(ă) în afara zonei tale de confort pe măsură ce mai multe zone ale vieții tale se schimbă. Și totuși universul este gata să te susțină în orice îi ceri. Detașează-te și bucură-te de această călătorie deoarece chiar este spre bine.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE
* Renunță la amânare și la perfecționism
* Împarte scopurile mari în etape și fă câte un pas pe rând
* Întrucât Paravati este o zeiță a munților, acesta poate fi un mesaj să te retragi sau chiar să te muți într-o zonă de munte
* Reproiectează-ți programul astfel ca să acorzi mai mult timp priorităților tale
* Fii ferm(ă) în a spune NU la ceea ce te deturnează de la calea ta

Paravati (numită uneori și Parvati) este zeița hindusă a munților, căsătoriei și gospodăriilor. Legenda spune că zeul indian Shiva, lovit de durerea pierderii primei sale iubiri, Sati,s-a retras într-o peșteră la munte. Când Paravati s-a născut din munți, Shiva s-a îndrăgostit de devotamentul ei de a ajuta planeta. Ei au format un cuplu și au avut un fiu, pe Ganesh.. Cheam-o pe Paravati pentru alinare și soluționare a oricărei probleme pe care o ai, în special atunci când meditezi într-o zonă de munte.