Mesajul Zilei de 18 mai 2024 – TE AŞTEAPTĂ O PERIOADĂ DE PROSPERITATE

Luna Nouă în semnul Taurului

Această carte apare adeseori când pui întrebări legate de o chestiune financiară sau atunci când te îndoieşti de valoarea şi capacitatea ta. Ea sugerează că tu poţi avea ce îţi doreşti (inclusiv diverse lucruri materiale) dar pentru asta va trebui să începi prin a crede în tine însuţi / însăţi. Aceasta este una dintre legile atracţiei: preţuieşte-te pe tine însuţi / însăţi şi ceilalţi te vor preţui la rândul lor. Dacă doreşti, tu poţi crea abundenţă în viaţa ta! Semnul Taurului este asociat cu luxurianta planetă Venus iar această carte este impregnată cu energia Lunii Noi. De aceea, acesta este momentul ideal pentru a-ţi face un plan financiar pe 12 luni. De asemenea, această carte poate semnala începutul unei relaţii noi sau al unei perioade mai romantice din viaţa ta. Dacă ai avut ceva probleme în ultima vreme, Luna nouă în semnul Taurului este un semn că nu trebuie să abandonezi lupta!

O afirmaţie prin care te poţi pune la unison cu mesajul Lunii:

Fac (sau îi ofer cuiva) un masaj. „Minte sănătoasă în corp sănătos”

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

* În scurt timp te vei putea bucura de lucrul pe care ţi-l doreşti

* Limpezirea gândurilor referitoare la lucrurile pe care le preţuieşti cel mai mult te va ajuta să îţi găseşti starea de pace interioară.

*  Acordă-ţi un timp pentru a te răsfăţa.

* Fă-ţi un cont de economii, indiferent cât de puţin poţi depune în el pe moment.

Ce te învaţă această carte

Adeseori ni se pare că este greşit să ne focalizăm asupra situaţiei noastre financiare, dar adevărul este că banii pot face ca viaţa să devină mult mai confortabilă din punct de vedere fizic. Nativii din semnul Taurului ştiu acest lucru, iar Luna nouă în acest semn zodiacal este cel mai bun moment pentru a-ţi opera magia, cocreând banii pe care ţi-i doreşti, astfel încât să te poţi bucura de confortul pe care îl meriţi. Nu uita însă că există alţi oameni care îşi doresc  ceea ce tu deja ai la ora actuală.