Mesajul Zilei de 18 mai 2021- ŢESĂTORUL DE PÂNZĂ

ALIAT: Țesătorul de Pânză se bucură pentru că creațiile tale ajung departe și au efect asupra multora. Orice acțiune, orice gând, orice cuvânt și faptă este împletit în plasa creației. Când Țesătorul de Pânză apare ca Aliat, îți garantează drumul către ceilalți cu minți și intenții asemănătoare și îți dă de veste că nu ești singur(ă) în demersurile tale.

Chiar când vrei să faci o conexiune, sincronicitatea se întâmplă ca prin farmec. Muzica reveberează prin pânză și se armonizează cu a ta. Aceasta este un semn să ai încredere în interconectarea tuturor evenimentelor. Magia s-a pus în mișcare pentru tine!

Dacă întrebarea ta este despre o relație, Țesătorul de Pânză te asigură că vin coincidențe semnificative care să îți dea motive să speri. Potențialul devine realitate cu grijă și răbdare. Amintește-ți că pânza ajunge până departe și că tu poți percepe doar o mică parte din ea. Ai încredere și fii atent(ă) la tiparele care rulează în viața ta. Toate lucrurile vor fi revelate prin pânză.

PROVOCARE: Țesătorul de Pânză te avertizează să îți revizuiești comportamentul în toate domeniile. Unde ești necinstit(ă) cu alții și cu tine? Ți-e teamă că vei fi lăsat(ă) afară în frig și abandonat(ă) dacă nu renunți la control? Firul tău din pânză este frumos și unic și nu ai nevoie să camuflezi cine ești ca să manipulezi rezultatele.

Ești provocat(ă) să îți păstrezi verticalitatea în toate imperfecțiunile tale perfecte, să te vezi așa cum ești și să permiți tiparelor din viața ta să se împletească în frumusețea destinată ție și numai ție.

Amintește-ți că dacă faci ce ai mai făcut, vei avea ceea ce ai mai avut. Pânza își amintește totul. Fă ceva diferit de data asta și fii martor(ă) la un miracol. Asta se aplică tuturor întrebărilor tale din acest moment… fiindcă toate sunt interconectate.