Mesajul Zilei de 18 martie 2023 – LUNA

Universul îți trimite chiar acum mesaje despre următorul pas perfect pe care să îl faci. Ascultă de ghidarea pe care o primești sub forma intuiției, sincronicităților, simbolurilor și viselor de noapte. Fii atent(ă) la oamenii și situațiile care s-ar putea să nu fie ceea ce par. Acordă-ți o citire angelică sau vorbește cu un/o prieten(ă) cu capacități psihice speciale. Îmbrățișează informația plină de iubire pe care o vei primi… este inspirată divin!

Îngrijorarea nu este necesară și nu va face decât să îți încetinească progresul. Nu e cazul să îți fie teamă. Renunță la frică. Dacă nu te mai simți bine într-un anumit domeniu al vieții tale, ai încredere în intuiția ta și fă schimbările necesare.

Zâna din imagine cântă la un instrument cu coarde sub lumina unei luni noi. Totuși reflectarea imaginii ei în apă o arată cântând la un alt instrument, ceea ce sugerează faptul că la lumina lunii lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Conștiență psihică. Vezi ceea ce nu ai văzut înainte. Nu îți mai este teamă. Devii profesionist intuititiv sau cititor. Informații ascunse. Puterea viselor din timpul nopții.