Mesajul Zilei de 18 noiembrie 2023 – LUPII DIN VENEŢIA

LUPII DIN VENEȚIA VORBESC:
La revedere, lumea mea. Bine v-am găsit, locuri și timpuri ciudate. Ce călătorie am făcut! Cât de obosiți suntem cu toții, cât de uimiți de noile noastre împrejurări, de această stranie lume nouă din care facem parte! Da, am călătorit, suntem departe de casă și rătăcim, suntem pierduți, dar atât de vii tocmai din cauza acestei delicioase incertitudini! Ne bucurăm că am luat-o pe această cale ciudată și că te-am însoțit pe tine în această călătorie fascinantă în necunoscut. Dorim ca tu să știi, să înțelegi, că viața este o lungă metamorfoză, schimbări de forme, transformare și schimbare, căutând mereu sinele cel adevărat, și experiența intimă a ceea ce suntem de fapt – și care înseamnă să experimentezi divinul. Pentru o vreme ți-ai pierdut puterea. Chiar ai renunțat la ea de bunăvoie. Pentru un timp șamanul a încorporat și păzit această putere. Apoi ai dat-o singur(ă) celor pe care îi numești Preoți sau Regi sau Împărați, Hierofanți sau Înalte Preotese. Acum, mai copleșit(ă) ca niciodată, ești tentat(ă) să o cedezi oricui: guru, profesori, avocați, ofițeri, iubiți / iubite, prieteni, modă, droguri, alcool, hărți, ghizi – oricui și la orice, în loc să fii conștient(ă) de propria ta putere și să fii responsabil(ă) de ea! Nu face asta – lumea este stranie, dar totuși atât de frumoasă. Ai tot ce îți trebuie în tine. Busola inimii tale te va călăuzi acum.

DESPRE LUPII DIN VENEȚIA:
Unul dintre cele mai mari și înțelepte animale schimbătoare de formă este Lupul. aceste animale frumoase sunt pline de complexitate, sunt loiale și feroce, sălbatice și protectoare. Au fost venerați în întreaga Europă până la dispariția triburilor celtice și preceltice indigene și sfârșitul Avalonului. Venerația Lupului, energia și protecția sa, au supraviețuit chiar și când frații săi britanici au fost uciși. Lupul, cel care rătăcește, era văzut ca o amenințare. Dar acum ai două lupoaice cu tine, ca ghizi – iar ele sunt admirate pentru curajul lor, pentru natura lor protectoare, pentru capacitatea de a urma un miros până la a găsi sursa sa și pentru legăturile strânse de familie și rudenie. Adalwolfa și Accalia sunt cu tine – ele sunt mamele lupoaice care te vor ajuta să îți găsești noua casă, să construiești un oraș, să devii creatorul a ceva nou și bun în această lume. Astăzi, odată cu această carte, ai lupoaice care te protejează la următorul pas în necunoscut. Deși tu ești în afara teritoriului tău, iar ele sunt departe de al lor, nu ar putea face altfel. Lupoaicele îți sunt loiale și ele au luat decizia de a te însoți, călăuzi și adulmeca cea mai bună cale pe care ar trebui să pornești acum.

DIVINAȚIE:
Pentru a redescoperi puterea, schimbă locul unde locuiești și persoanele cu care te conectezi. Totul trebuie să se schimbe. Trebuie să mergi într-un loc ciudat și să fii pregătit(ă) să nu știi nimic, pentru a crește din nou. deocamdată, staza te-a făcut să te restrângi. Mișcă-te din nou și vei crește.
Ai plecat departe de ceea ce este familiar și din această cauză te simți confuz(ă) și foarte vulnerabil(ă). Dar adevărul este că ai aliați frumoși și puternici care te-au însoțit pe drumul tău și care nu vor pleca de lângă tine. Este timpul să ieși și să te familiarizezi mai mult cu acest nou teritoriu și să explorezi acest loc unde ai ales să începi o nouă viață pentru tine însuți / însăți. Nu te mai ascunde – acum a început aventura iar tu ești o parte din ea! Vor fi viziuni neobișnuite, emoții și multe trăiri se vor manifesta pentru tine pe măsură ce rătăcești – dar vor fi și bogății, mistere, cultură, imaginație, momente artistice și șansa de a crea o lume pentru tine însuți / însăți. Nu ești singur(ă) în această călătorie – întinde mâna și simte căldura protectoare a lupilor tăi care te păzesc ca să fii în siguranță, care te vor avertiza de orice pericol și care vor trasa calea pe care trebuie să mergi. Pericole, te întrebi? Oh, da. Vor fi. Dar totul este bine – și cum ar putea să nu fie, de vreme ce tu trăiești această nouă viață în acest mod deplin și minunat?