Mesajul Zilei de 19 februarie 2022 – FII DORNIC(Ă) SĂ IERŢI

Îngerii încearcă să te ajute cu subiectul întrebării tale, cerându-ți să eliberezi furia legată de fostele experiențe și relații. Această veche furie a devenit o barieră în calea atragerii a ceea ce dorești și un magnet pentru a atrage situații similare acestei stări. Acesta este un mesaj foarte important și tot ce ți se cere este puțină voință de a ierta. Nu ai nevoie să ierți acțiunile care s-au întâmplat în trecut. Ai nevoie doar să fii dispus(ă) să permiți îngerilor să curețe otrava neiertării din mintea și inima ta. Astfel, dai la schimb durerea pentru pace. Beneficiile iertării includ o mai mare pace a minții, energie reînnoită și capacitatea de focalizare.

PAȘI DE URMAT

Într-un loc liniștit sau înainte de a adormi, spune următoarele cuvinte, în gând sau cu voce tare (îngerii aud și gândurile)

”Arhanghele Rafael, te chem la mine acum. Sunt dispus(ă) să iert (numele persoanei, situația sau organizația) și să eliberez toată furia stocată în corpurile mele fizic, mental și emoțional. Sunt dispus(ă) să eliberez durerea în schimbul păcii”

Apoi respiră profund, ceea ce îți va permite să te deschizi către procesul puternic și plin de iubire al lui Rafael. La nevoie repetă acești pași dacă te surprinzi simțind furie sau resentimente.